Ervaren aannemer voor agrobouw

Om comfortabel, efficiënt en aangenaam te werken, heb je graag kwalitatieve agrarische gebouwen op je landbouwbedrijf. Buyse Construct realiseert al meer dan 30 jaar precies dat: hoogwaardige agrobouw op maat van je wensen en noden. Samen halen we het maximale uit je budget. Of we nu een agrarische loods of een stalling bouwen, Buyse Construct boost je professionele toekomst.

Buyse Construct | Oostrozebeke
Buyse Construct | Oostrozebeke

Van stallenbouwer tot veelzijdige aannemer

Als landbouwingenieur, afgestudeerd in Boerderijbouw, en boerenzoon leidde de passie van Lieven Buyse al snel naar agrobouw. Doorheen de jaren groeiden zowel de omvang als de verscheidenheid aan projecten. Van stalling of agrarische loods of stockageplaats voor machines. Met korte communicatielijnen, veel flexibiliteit en een strikte opvolging.

Hoogwaardige agrobouw voor jouw bedrijf

Bij Buyse Construct nemen we geen genoegen met ‘volgens de normen’. Om zeker te zijn van jouw optimaal resultaat, gaan we graag een stapje verder. Zo hanteren we bepaalde eigen minimumvereisten, zoals de dikte van de vloerplaat. Het is onze garantie voor een duurzaam gebouw, dat jarenlang bijdraagt aan de groei van je bedrijf.

Een stalling of agrarische loods bouwen?

Van een gebouwconcept dat perfect aan je vragen beantwoordt tot de wind- en waterdichte realisatie van die plannen. Bij Buyse Construct is je agrobouw in goede handen. De grondige voorbereiding uit zich in een vlotte montage op de werf. Dat is minimale hinder en een snelle doorlooptijd in jouw voordeel. Bouwen we binnenkort mee aan jouw bedrijf?

Schakel Buyse Construct in om jouw agrarische loods te bouwen of voor een ander agroproject.

Maak uw keuze
Een algemene vraag