Industriebouw in onze
aderen en in ons hart

Sinds 1989 staat Buyse Construct voor hoogwaardige agro en industriebouw. Met 3 decennia ervaring en de gecombineerde visie van 2 generaties maakt het team elke dag weer het verschil. Een persoonlijke aanpak staat voorop. In een familiale sfeer en in echte connectie met de klant, doorheen elke bouwfase.

Buyse Construct | Oostrozebeke
Buyse Construct | Oostrozebeke

Ervaring en jonge dynamiek, 
hand in hand

De technische achtergrond van een landbouwingenieur en meer dan 30 jaar ervaring in de agro- en industriebouw gecombineerd met de jonge dynamiek van de 2e generatie : daar kan u op rekenen bij Buyse Construct. 

BIM, circulair bouwen en toekomstvisie

Elke bouwvraag is voor Buyse Construct een nieuwe opportuniteit om bouwtechnieken en materialen slim en efficiënt in te zetten. Alle projecten worden intern uitgewerkt in een 3D BIM model dat met de bouwpartners gedeeld wordt. Samenwerken om tot een duurzaam eindresultaat te komen is onze drijfveer voor de toekomst.

Specialisten in agro en industriebouw

Waar in de beginjaren agrobouw domineerde, is industriebouw ondertussen de belangrijkste pijler geworden. In tal van stijlen, voor diverse toepassingen en met een proactieve aanpak. De complementariteit van de diverse projecten vormt de basis voor een passend antwoord voor elke uitdaging.

We ontvangen je graag om je
bouwplannen te bespreken.